Big Brother: eesti poiss Ragnar soome homode ees ei pissi...

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Big Brother: eesti poiss Ragnar soome homode ees ei pissi...
Big Brother: eesti poiss Ragnar soome homode ees ei pissi... Foto: Marko Tubli
«Ma ei saa WCsse minna, kui Nino vaatab mind,» kurtis eile õhtul Eestist pärit noormees Ragnar, kes osaleb Soome populaarseimas tõsielusarjas Big Brother koos eestlannast Kiisu Kätliniga.

Saate paradiisielanikud, kuhu kuulub ka üks meie kodumaa südametemurdja Ragnar, otsustasid enne õhtust väljahääletust ennast üles lüüa. Kohe haaras ohjad enda kätte homomees Nino, kellega liitusid kiirelt ka Venemaalt pärit Daana ning Soome enda neiu Lotta. Koos suunduti vannituppa ning otsustati, et esimesena tehakse iluprotseduure Ninole.

Nino lesis vannis ning neiud asusid tema kallal tegutsema. Raseerisid poisi jalgu ning tegid talle erinevaid näomaske. Seda kõike vaatas pealt eesti heteropoiss Ragnar, kellel oli suur häda ning kes kibeles hirmsasti  tualetti. Pott asus, aga tema õnnetuseks, otse vanni kõrval. Pikalt jalad ristis ringiratast keksides otsustas ta lõpuks siiski oma suu avada: «Ma tahan tualetti kasutada, jube häda on, kuid ma ei saa...»

Tüdrukud olid noormehe käitumisest hämmingus ning samuti ka homopoiss Nino. Väheke end kogudes õpetas Nino, et kui Ragnar püsti pissida ei saa, siis istugu potile ning lubas, et keegi teda ei vaata. Sama kinnitasid ka Daana ja Lotta.

«Teie ei ole minu jaoks probleem, kuid ma ei taha, et homo Nino mind vaataks,» lausus Ragnar tüdrukutele. Lõpuks jõuti kompromissile ning Nino silmad kaeti kurgilõikudega ning ka neiud vaatasid siivsalt kõrvale.

Osalejad olid siiski üllatunud, et muidu nii vaba seksuaalse käitumisega noormees on järsku homofoob ega julge isegi tualetti gei juuresolekul kasutada. 

Vaata ka pildigaleriid saatelõigust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles