Seiklusmäng liidab tuntud tartlasi ja noori

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne noortekeskus. Pildil noortekeskuse noorsootöötaja Ain Puiemets (vasakul) ja Daner Voolaid.
Anne noortekeskus. Pildil noortekeskuse noorsootöötaja Ain Puiemets (vasakul) ja Daner Voolaid. Foto: Sille Annuk / Postimees

Reedel, 25. septembril algusega kell 15.30 toimub Tartus Küüni tänaval seiklusmäng, kus igas võistkonnas osaleb kaks noort ja üks tuntud tartlane.


Kõik teavad lauamängu "Reis ümber maailma", aga kas ka seiklusmängu "Seiklus läbi Tartu"?



Lauamängust inspireerituna korraldab Anne noortekeskus võistluse, mille üks eesmärk on tutvustada seikluskasvatust, rääkis Anne noortekeskuse noorsootöö spetsialist Johanna Tikka.



Võistkonnad lahendavad seikluselemente sisaldavaid ülesandeid, panes end proovile meeskonnatöö oskustes. Ülesannete lahendamine nõuab nii leidlikkust kui strateegiat ja vastastikust usaldust. Kõik ülesanded on seotud ühel või teisel moel Tartuga.



Võistlemas saab näha korvpallitäht Tarmo Kikerpilli, tudengipäevade juhti Jaan Naaberit, trummimeest ja rokiklubi juhti Rolli ning teisi tuntud tartlasi. Kohapeal mängib muusikat Anne noortekeskuse noorteraadio.



Võitjatele on välja pannud auhinnad Ludo lauamängupood, A.Le Coq, Kalevi šokolaadivabrik, Vanemuise teater, Aura veekeskus ja Cinamon.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles