Kiss kaalub talendisaate abil uute liikmete otsimist

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Stanley ja Gene Simmons ansamblist Kiss
Paul Stanley ja Gene Simmons ansamblist Kiss Foto: Jason Decrow / Scanpix
Rokkbändi Kiss esindaja kinnitas kuuldusi, nagu kavatseks bänd laulja Paul Stanley ja kitarrist Gene Simmonsi pensionile minnes neile asemike leidmiseks talendiotsingusaate korraldada.

Bändi edasine käekäik pärast seda, kui Stanley ja Simmons peaksid lahkuma, on küsimusi tekitanud juba mõnda aega, kuid siiani on mehed ise teemat kommenteerides kidakeelseks jäänud, kirjutab Femalefirst.

Nüüd kinnitas Kissi kauaaegne mänedžer Doc McGhee, et kavas on asendada kõik neli bändiliiget ning käimas on läbirääkimised «American idoli» tüüpi telesaate korradamiseks.

«Usun, et Kiss võib lõputult jätkata,» sõnas McGhee. «Minu arvates on võimalik kõik neli Kissi liiget asendada ja me peame praegu selleks läbirääkimisi ning oleme tulemusele üsna lähedal.»

Stanley ja Simmons on ainsad bändi algkoosseisu kuulunud liikmed, kes siiani Kissis musitseerimist jätkavad. Aja jooksul on bändist lahkunud Ace Frehely ja Peter Criss ning 1991. aastal suri Eric Carr. Praegu kuuluvad lisaks Stanleyle ja Simmonsile Kissi koosseisu ka Eric Singer ja Tommy Thayer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles