Travoltalt pressiti poja surma tõttu raha välja

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Travolta
John Travolta Foto: AFP / Scanpix

Kuna John Travolta ei lubanud oma haigestunud poega haiglasse viia, hakkas kiirabiauto juht temalt 320 miljoni krooni suurust summat välja pressima.


Selle aasta 2. jaanuaril tabas koos perega Bahamal puhkusel viibinud Travolta 16-aastast poega Jetti äkiline haigushoog, kirjutab Daily Mirror. Esimesena saabus kohale kiirabiauto, mida juhtis kohalik Tarino Lightbourn.

Paanikas John Travolta ei lubanud poega kohalikku haiglasse viia, vaid nõudis, et patsient sõidutataks lennuväljale ja sealt Ameerika Ühendriikidesse arstide hoole alla. Näitleja kinnitas oma soovi allkirjaga.

Lightbourni meelest põhjustas Travolta ise sellega oma poja surma. Autojuht lubas asja suure kella külge panna, kui Travolta oma miljoneid ei tuuluta. Hetkel käib asja arutamine Nassau kohtus, lisaks Tarino Lightbournile on esitatud süüdistus ka viimase advokaadile Pleasant Bridgewaterile.

Tunnistajana kohtus üle kuulatud politseiametnik Andrew Wells rääkis, et kogu oma 27-aastase karjääri jooksul pole ta sarnast juhtumit veel kohanud. Tema sõnul on Travolta luksusmajast haiglasse 45 minuti pikkune sõit; lennujaama jõudmiseks kuluks märgatavalt kauem aega.

Jett Travolta kannatas kawasaki-liitpuude all, mis muutis ta haigushoogudele vastuvõtlikuks. 2. jaanuaril leiti ta teadvusetuna ja kõik elustamispüüded jäid tagajärjetuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles