Parise ema soovitab tütrel abieluplaani üle järele mõelda

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kathy Hilton
Kathy Hilton Foto: AFP / Scanpix
Viimasel ajal pere loomisest rääkima hakanud seltskonnastaar Paris Hiltoni ema ei taha, et tema tütar kiirustades abielluks.

Kathy Hiltoni arvates peaks Paris aega võtma, et selgusele jõuda, kas ansambli Good Charlotte rokkar Benji Madden ikka on see mees, kellega koos ta oma ülejäänud elu tahab veeta, kirjutab Femalefirst.

«Nad on ainult kolm kuud kohtamas käinud!» rõhutas Kathy Hilton. «Aga Benji on tõesti kena poiss ja nad on koos väga armsad. Ta armastab Parist tema enda pärast.»

Hiljuti tunnistas Paris, et Benji on tema ideaalne kaaslane ning ütles, et tal pole kunagi ühegi mehe suhtes nii tugevaid tundeid olnud.

«Ta tahab pulmad teha ja me oleme sellest rääkinud. Kannaksin ilusat valget kleiti, ilmselt Dolce ja Gabbana loomingut,» selgitas Paris.

«Oleme ideaalne paar. Meile ei meeldi lahus olla, vaid tahame teineteisega niipalju kui võimalik koos olla,» õhkas seltskonnastaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles