Urmas E. Liiv: täna õhtul juhtub «Selgeltnägijate tuleproovis» midagi uskumatut...

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõmulise võistlussaate «Selgeltnägijate tuleproov» saatejuhina ja dokumentaalfilmirežissöörina nime teinud Urmas E. Liiv.
Kõmulise võistlussaate «Selgeltnägijate tuleproov» saatejuhina ja dokumentaalfilmirežissöörina nime teinud Urmas E. Liiv. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht
Täna hommikul külastas raadio Uuno hommikuprogrammi
«
Totaalne ärkamine» stuudiot uue hooajaga taas ekraanile tulnud saate
«
Selgeltnägijate tuleproov» saatejuht Urmas Eero Liiv.

Ta kinnitas, et uue hooaja saadete salvestamisega on juba peaaegu lõpusirgele jõutud ja osadega selgeltnägijatest ka pisarsilmil hüvasti jäetud, kuid lähedasemaid suhteid Urmas Eero Liiv saates osalejatega siiski sõlminud ei ole. «Ma ei ole nendega napsu võtnud, ei eelmisel aastal ega kavatse seda ka sel aastal teha.»

Mida see teine hooaeg Sulle endale andnud on? Kas oled nüüd uskujaks saanud?

Ei, uskujaks ma ei ole saanud. Aga neid hetki on palju, kui sul ei ole mingisugust põhjendust, miks midagi toimub ja kuidas inimestele info pähe jookseb. Seekord on meie saates neid sähvakaid tunduvalt rohkem kui eelmisel aastal. Sellepärast on meil loogikute tiim ka mängu võetud, et nemad lahendavad samasuguseid ülesandeid ja statistiliselt jäävad loogikud ikkagi hätta.

Kas Sa põhimõtteliselt tead kõikide ülesannete tausta?
 
Loomulikult, ma pean ikka aru saama, mis suunas me liigume. Aga just täna õhtul soovitan kõikidel seda saadet vaadata, sest juhtub see, kus mina arvan, et selgeltnägija läheb oma ülesande lahendamisega ilmselgelt rappa.

Ja siis äkki selgub, et ta on palju õigemal teel kui mina, ta on sellel õigel teel, millest mina pole midagi teadnud. Sest esimest korda meie saate ajaloos lahendame me reaalset juhtumit. Ja sellele tuleb täna õhtul sedasorti lahendus, et me ei saagi seda täies mahus teleekraanil ära näidata. Tegu on ühe keerulise kriminaalse looga ja sellest teevad omad järeldused juba vastavad organid.
 
Kõikidele saatest esimesena välja langenud Indreku fännidele ütleb aga Urmas Eero Liiv, et Indrekuga kohtute te kindlasti veel! Kus ja kuidas, jääb aga esialgu saladuseks.

«Selgeltnägijate tuleproov» täna õhtul Kanal2s kell 20.30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles