Kleer Maibaum: eelistan ökopoodide maiustusi

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kleer Maibaum
Kleer Maibaum Foto: Marina Pushkar

Läinud nädalal alustas pr Evelin Ilves Arteris kampaaniat transrasvhappeid sisaldavate maiustuste vastu. Nimeliselt said eriti pihta Kalevi maiustused. Elu24 küsis õrnas eas lapsi kasvatavatelt inimestele, mida nad arvavad pr Evelin Ilvese kommisõjast.


Kleer Maibaum: «Ma ei ole väga kursis selle teemaga, sest lehti ma ei loe ja uudiseid ka ei vaata. Aga ma kujutan ette, need on mingid asjad, mis ei ole väga kasulikud, kui Evelin Ilves selle üles tõstis. Transrasvhapetest ma varem suurt midagi kuulnud ei ole.»

«Lastele ma söandan ma vägagi komme anda, mul on isegi süütunded sellega seoses. Nad ju väga armastavad neid komme. Kuigi kõige parema meelega annaksin ma neile öko- või looduspere poest ostetud komme. Aga nende hinnavahe on ju röögatu, ei jaksa iga kord osta.»

«Looduspeast saab näiteks kummikomme ja lutsukomme. Seal on igasuguseid asju, aga maksavad jube palju. Vähemalt ikka tead enamvähem, mis seal sees on võrreldes sellega, mis poes on.»

Mida arvad sina? Kas ökopoe kallim kaup tasub end ära?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles