«Big Brotheri» Ragnar poseeris paljalt kihlasõrmuse nimel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Big Brother: eesti poiss Ragnar soome homode ees ei pissi...
Big Brother: eesti poiss Ragnar soome homode ees ei pissi... Foto: Marko Tubli

ETV saade «Ringvaade» vestles Soome tõsielusarjas «Big Brother» ilma teinud eestlase Ragnariga, kes eile saatest välja hääletati.

Ragnar ei tunne, et oleks nüüd eriline inimene või hirmus kuulus. Samas, kui kuulsus tuleb, kasutab ta seda ära - kui selle kaudu saab kergelt tööd ja raha. «Ei ole plaan jääda kuulsaks,» tunnistas ta.

«Ei tea, mis valesti läks. Äkki ma ei suhelnud kõikidega piisavalt palju,» arvas Ragnar väljahääletamise põhjust. Üks saateosaline rääkis, et Ragnari stiil oli oma naba vaadata ja mitte teisi tähele panna, teine heitis ette pinnapealsust ja isekust.

Ragnar rääkis, et lasi endast kunagi alastifotosid teha, kuna soovis kallimale kihlasõrmust osta. «Oli üks tüüp, kellesse olin nii armunud, et olin peast segi,» meenutas Ragnar. Talle pakuti alasti poseerimise eest suurt raha ja ta võttis võimaluse vastu, kuna muud varianti raha leidmiseks ei näinud. Saadud 4000 eurost kulus suurem osa sõrmusele. Ta kihluski oma poiss-sõbraga, kuid juba aasta pärast läksid nad lahku.

Ragnar teatas 16-aastaselt oma isale, et on biseksuaal, misjärel isa ütles tema lahti. Ta pole isaga neli aastat suhelnud. Ragnari vanemad läksid lahku, kui ta oli kümneaastane, noormees kolis kodus ära iseseisva elu peale 16-aastasena. Emaga on ta viimasel ajal lähedasemaks saanud.

«Big Bortheri» seekordses väljahääletuses oli ta koos Kätliniga ning on õnnelik, et Kätlin sai jääda.

Tulevikus plaanib ta kolida mõnda suurlinna ja hakata modellitlööd tegema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles