Kristiina Raudsepp: loomakaitsjad on segased!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Raudsepp
Kristiina Raudsepp Foto: Kalev Lilleorg/Naisteleht

Kristiina Raudsepa isiklik nahk on aastatega küll paksemaks muutunud, kuid karusnaha vastu võitlejate peas toimuv ajab teda endiselt närvi. 


 
Kristiina meenutab Naistelehega vesteldes, kuidas üks ajakirjanik talle elu kõige nõmedama küsimuse esitas - mida ta teeks, kui tema koer tapetaks ja kasukaks tehtaks.

Koeraomanikust naise sõnul oleks see sama hea, kui keegi räägiks tema lapse või ema tapmisest - koer on samuti pereliige ja muhviks ta teda ei tee.

«Muidugi olen näinud hirmsaid videoid loomade piinamisest ja see on vastuvõetamatu,» kinnitab modell, kuid arvab, et kui näiteks karu liha süüakse, ega siis nahka ära ei pea viskama.

Kristiinat ei huvita, mida teised tema riietest ja välimusest arvavad ning kannab kasukaid ka edaspidi. Ta usub, et karusnahk lisab kandjale enesekindlust  ja seda on armas silitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles