Peter Andre fännab Victoria Beckhamit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jordan (Katie Price), Peter Andre
Jordan (Katie Price), Peter Andre Foto: AP / Scanpix
Briti laulja ja glamuurimodell Jordani endine abikaasa Peter Andre fännab erinevalt oma eksnaisest kogu südamest Victoria Beckhamit.

Ehkki Jordan, kelle tõeline nimi on Katie Price, on korduvalt maininud, et ei salli endist Spice Girlsi liiget Beckhamit silmaotsaski, suhtub Andre Beckhamite perekonda palju paremini, kirjutab Digitalspy.

«Ma olen Victoria ja Davidiga alati läbi saanud, vaatamata sellele, mis seis neil Katie’iga suhtlemises on olnud,» rääkis Andre.

Ehkki Price on varem hädaldanud, et Victoria Beckham temaga viimasel Oscarite peol ülbelt käitus, väidab Andre vastupidist.

«Oscarite peol on Victoria ausalt öeldes nii armas. Rääkisime lastest. Ta on mulle alati meeldinud, aga pärast seda meeldis veelgi rohkem,» meenutas Andre.

«Ma ei seganud end kunagi sellesse, mida Katie tema kohta rääkis. Nagu te võib-olla juba märganud olete, ei meeldi mulle õelutseda. Lojaalsus on kõige alus. Ole ustav neile, kes on sulle ustavad,» jagas Andre oma suhtefilosoofiat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles