Õudusräppar: Jeesus sundis mind tapma

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõrvapaiga sümboolika - nuga ja politseilint
Mõrvapaiga sümboolika - nuga ja politseilint Foto: blogspot.com.

Räppar, kes laulis oma lugudes inimeste tükeldamisest, lõpetaski oma paljutõutava karjääri juba selle alguses mitmikmõrvaga.


USA Virgina osariigis tappis 20-aastane räppar Richard Samuel McCroskey oma tüdruksõbra ja selle pere, kokku neli inimest, teatab CNN.

«Jeesus ju käskis mul seda teha!» kaitses räppar oma võigast tegu.

McCroskey 16-aastane sõbratar Emma Niederbrock, tema vanemad Debra Kelley ja Mark Niederbrock ja Emma sõbranna Melanie Wells leiti 18. septembril Virginia osariigis Farmville'i linnakesest oma majast surnuna. Mark Niederbrock oli ametilt pastor.

Ohvrid olid mõrvatud eriti julmal viisil. Kuriteopaik nägi politseiallikatele toetudes välja nii ilge, et sellest ei lubatud mingeid pilte teha.

Uuringud viisid detektiivid õige pea McCroskey jälgedele, aga räppar oli ettenägelikult peitu pugenud. Siiski saadi ta varsti kätte. Oma horrorcore stiilis muusikapalades jutustas räppar inimeste tapmisest ja tükeldamisest. McCroskey tutvus Emmaga horrorcore-fännide veebileheküljel.

CNNi allika kohaselt on veel ebaselge, kas McCroskey on tapateo üles tunnistanud. Arreteerimisel ütles McCroskey vaid: «Tegin seda, mida Jeesus käskis.»

Horrorcore on räpistiil, milles lauldakse inimeste piinamisest, tapmisest ja tükeldamisest. See stiil ühendab metal-musikat ja õudusfilmide visuaalseid elemente. Stiili tuntumad esindajad on Flatlinerz, Gravediggaz ja Insane Clown Posse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles