Ain Prosa ostis esimest korda elus Playboy

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Prosa
Ain Prosa Foto: Mihkel Maripuu

«Kättemaksukontori» režissöör Ain Prosa ostis läinud nädalal esimest korda elus ajakirja Playboy, sest selle kaanel oli tema näitlejannade Marika Vaariku ja Kadri Adamsoni pilt.


«On tore vaadata, et Playboy on muutunud kultuuriajakirjaks,» põhjendas Prosa ostu. «Ajal, mil kultuuri osatähtsus väheneb, tuleb ju kultuuri propageerivaid väljaandeid toetada. Lugesin läbi mind huvitava artikli ja tundsin taas heameelt, et sellise suunitlusega üllitis võtab vaevaks rääkida näitlejatest ja nende rollidest.»

«Ma oleks isegi midagi enamat oodanud,» rääkis Prosa teda huvitanud artiklit illustreerivate fotode kohta. «Hullemat ma küll ei kartnud. Pildid jäid - minu jaoks üllatavalt - siivsuse piiridesse.»

Muid artikleid ega pilte Prosa kultuuriajakirjast ei uurinud, põhjendades seda ajanappusega: «Pean praegu väga tõsiselt tegelema nendesamade näitlejannade saavutuste monteerimisega publikule nähtavasse vormi. Monteerin «Kättemaksukontorit» ja lugemiseks väga palju aega ei jää.»

Prosa usub, et kultuuriinimeste eksponeerimine ajakirja esikaanel toob Playboyle majanduslikku edu.

«Ringkondades, kus mina liigun, võitis uus kultuuriajakiri. Ma tean mitmeidki inimesi, kes tegid sama asja, st ostsid esimest korda elus Playboy. Ja eks siis ajakirja tavalugejate silmis võitis «Kättemaksukontor», nii et see on n-ö win-win situation,» rääkis Prosa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles