Mosleminaised kasutavad pulmaööl tehisverd

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mosleminaine
Mosleminaine Foto: Reuters / Scanpix

Kui oled naine konservatiivses moslemiriigis, oleks parem, kui sa pulmaööl pisut ka veritsed. Kui mitte, saab sinu abikaasa või tema perekond teada, et sa pole enam neitsi ning sind ähvardab peksasaamine või isegi surm.


Meestelt seevastu ei oodata nende neitsilikkuse tõestamiseks ei veritsemist ega muid tõendeid. Kuni päevani, mil see barbaarne traditsioon ükskord unustusehõlma vajub, ei ole naistel teha muud, kui pettust kasutada, kirjutab Slate.com.

Kõikvõimas meditsiin on juba aastaid pakkunud hümenoplastia ehk neitsinaha taastamise võimalust, kuid nüüd pole isegi seda tarvis.

Nimelt pakub Hiina firma Gigimo naistele «tehislikku neitsinaha komplekti», mis värsketel mõrsjatel oma konservatiivseid mehi haneks tõmmata aitab. Vagiinasse paigaldatud toote purunemisel hakkab sellest veretaolist ainet lekkima.

Gigimo kodulehelt leiab toote kohta ka täpsemat infot. Toode töötati välja juba 1993. aastal Jaapanis, kust see levis edasi Taisse ning on nüüd saadaval Kagu- ja Lõuna-Aasias ning Idamaades. Toode koosneb peamiselt albumiinist, millel kõrvalmõjud puuduvad.

Vihased Egiptuse seadusesilmad on juba nõudnud komplekti keelustamist. Väidetakse, et selle tõttu hakkavad Egiptuse naised kiusatusele kergemini järele andma.

Üks prominentne religiooniõpetaja nõuab kategooriliselt, et toote maaletoojaid tuleb karistada, kuna toode julgustab keelatud armusuhteid.

On kummaline, et need mehed seal kardavad mingit odavat, masstoodanguna valminud tehisverd ning peavad seda jumala solvamiseks, kirjutab blogipidaja William Saletan.

Nõnda võiks tehislikku neitsinahka pidada ka heaks vahendiks, millega religioosset idiootsust testida. Kui kolmkümmend dollarit maksev asi kellegi usu ohtu seab, pole tegemist usu, vaid lihtlabase verefetišiga, arvab Saletan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles