Forum Cinemas langetas veel kord hindu

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Forum Cinemas kinosaal.
Forum Cinemas kinosaal. Foto: Jarek Jõepera / SL Õhtuleht

Tänasest, 16. oktoobrist kehtib Coca-Cola Plazas uus hinnakiri, mis võimaldab senisest odavamalt kino külastada.


Forum Cinemas linastusjuht Rein Palosaar ütles, et langetati kõikide piletigruppide hindu.

Kino turundussüsteem jagab külastajad kolme kinopileti ostmise sageduse järgi kolme klassi. Näiteks Kinoguru klubi liige saab nüüd Coca-Cola Plazas õhtusel ajal filmi vaadata 45 krooni eest. Tavavaataja õhtune seansikülastus maksab 65 krooni. Kinos Kosmos maksab päevane seanss vaid 25 ja õhtune 45 krooni.

Limonaadikino uued hinnad on 5-20 krooni odavamad Tallinna Cinamonis hetkel kehtivatest hindadest.

«Tulime oma hindadega alla,» ütles Palosaar. «Me tahame olla parimate hindade ja parima kvaliteediga kino turul. Otsus tuli majandusliku olukorra muutumisest. Püsikliendid on meie jaoks hästi olulised. Neile vastu tulles otsustasime hindadega veelgi allapoole tulla.»

«Käisin läbi ja vaatasin ka Cinamoni uusi saale, filmi ei jõudnud vaadata,» rääkis Palosaar Coca-Cola Plaza põhikonkurendist. «Kino oli kino, ei oska öelda, et seal midagi halvasti oleks olnud. Cinamoni kinosaalikontseptsioon on natuke teistsugune [kui meil], näiteks istmete paigutuse poolest. Aga olid seal toolid ja ekraan, nii et blackbox nagu ikka.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles