Ain Agana juubelikontsert

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Agan
Ain Agan Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval, 31. oktoobril kell 17 musitseerib pärimusmuusika aida suures saalis Ain Agan.


27. oktoobril täitub kitarrimängijal, heliloojal, Viljandi kultuuriakadeemia õppejõul ja Eesti muusikaelu edendajal Ain Aganal 50 aastat. Sel puhul annab ta koos paljude sõpradega aidas meeleoluka sünnipäevakontserdi "Sõpradega muusikas".

Sünnipäevalapse kõrval astuvad üles muusikud, keda on temaga viimaste aastkümnete jooksul sidunud koostöö ja sõprus: Aksel Ain Agan, Siim Aimla, Helin-Mari Arder, Hedvig Hanson, Petteri Hasa, Cätlin Jaago, Jaak Johanson, Robert Jürjendal, Tuule Kann, Margus Kappel, Pille Karras, Maian Kärmas, Andre Maaker, Marko Mägi, Mihkel Mälgand, Laura Põldvere, Taavo Remmel, Toomas Rull, Lembit Saarsalu, Aleksei Saks, Riho Sibul, Sandra Sillamaa, Jaak Sooäär, Raul Sööt, Raivo Tafenau, Jaak Tuksam, Raul Vaigla, Meelis Vind ja üllatuskülalised.

"Olen väga tänulik nendele juhustele, mis mulle on andud võimaluse olla ja musitseerida koos selliste suurepäraste muusikutega," tõdeb Agan.

Ta on osalenud mitmes ansamblis ja löönud kaasa paljude stuudiosalvestuste valmimisel. Ain Agana kitarrimängu võime kuulda enam kui 50 Eestis ilmunud heliplaadil. Lisaks on ta Viljandi kitarrifestivali käivitaja ja kunstiline juht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles