Türi vald tähistab sünnipäeva rohkete üritustega

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Praeguse Türi valla moodustamisest täitub reedel neli aastat. Homsest pühapäevani kestvatesse valla päevadesse mahub mitmeid üritusi.


Külastajaid ootavad fotonäitus Oisu raamatukogus, käsitöönäitused Türi muuseumis ja Kabala mõisas ning kodukoha legendide esitlus Türi vallamaja esimesel korrusel. (JT)

TEAVE

Reede kell 19 algab Kabala mõisas kontsertaktus, kus tunnustatakse valla aukodanikku ja aumärkide saajaid. Esinevad Tatjana Lepnurm (harf) ja Virgo Veldi (saksofon). Soovijad toob tasuta kohale buss.
Laupäeval kell 12 algab Türi muuseumis leivaküpsetustund, kell 15 näeb Türi kultuurimaja väikeses saalis multifilme ja kell 17 Euroopa parimat lastefilmi «Torm».
Kell 20 on noored oodatud Taikse kultuurimajja, kus sünnipäevapeo peaesineja on Kairi Õigemeel. Paremaid hitte mängivad diskorid Whitebwoy, Karmo Gudinas, Jaanus Polli ja Sulo Särkinen.
Pühapäeval kell 12 algab Kabala spordihoones tavapärane perespordipäev, kus jätkub jõukohaseid sportlikke jõuproove igas eas inimestele, kelle vahel loositakse välja auhindu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles