Tänases tuleproovis muudab Sergei ootamatult välimust

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgeltnägija Sergei
Selgeltnägija Sergei Foto: Kanal 2
Tänase tuleproovi esimeses ülesandes viiakse selgeltnägijad Viljandisse.  Seejärel peavad nad mahajäetud tühermaalt leidma sugulase või sõbra.

Saate ootamatu käik sunnib maag Sergeid muutma välimust ning kaks selgeltnägijat peavad minema salapärasele duellile.

«Selgeltnägijate tuleproovi» on jäänud võistlema viis paravõimetega inimest, kes viiakse ühele Viljandis asetsevale ristmikule. Just selles kohas võisid kümme aastat tagasi aset leida ülimalt dramaatilised sündmused. Just nimelt võisid, sest miski pole selles loos päris kindel.

Aastal 2000 läks jäljetult kaduma Sulev Toom. Ema süda on murtud ja ta näeb kummalisi unenägusid. «Näen rohtukasvanud veekogu, kust seest tulevad käed,» pajatab naine.

Üheksa aastat tagasi olla just sellel ristmikul märgatud vihast kaklust. Oli olemas ka kindel kahtlusalune, kelle autost leiti surnud Sulevi verd. Vähesed olemas olnud tunnistajad on tänaseks oma ütlustest täielikult taganenud ja teadmatus kestab.

Perekond kirjutas selgeltnägijate saatele just seepärast, et juhtumi politseiuurimine aegub juba järgmisel aastal. Millist selgust toovad sellesse keerulisse loosse aga meie selgeltnägijad?

Seda vaadake juba täna õhtul kell 20:30 Kanal 2st.  

Tänases saates juhtub aga veel midagi sellist, mille tagajärjel otsustab Sergei totaalselt muuta oma välimust ja kaks võistlejat lähevad salapärasele lõpuduellile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles