Uus vene pidu «OXOTA Live Night» sel reedel Prives ja Stereos!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivse tähendusega...
Pilt on illustratiivse tähendusega... Foto: Privé
Reedel, 30. oktoobril alustab suurejooneline glamuurne vene pidudesari «OXOTA» oma uut jahti. OXOTA kutsub oma jahimaadele ainult väärikamaid ja ilusamaid külalisi, et pakkuda neile kustumatu mälestus.

Jahiöö on täis kauneid tantsutüdrukuid, dekoratsioone, vene hõrgutisi, hitte ja lemmiklugusid igale maitsele.

Uue ürituse «OXOTA Live Night» märksõnaks on kvaliteet ning eesmärgiks on ühendada parimad peokülalised parimate esinejatega, et väljuda erinevate zanrite raamidest ning muuta pidu interaktiivseks etenduseks, kus iga osa on peaosa!

«Seekord toimub küll suur jaht ilma Tsaari ja tema narrita, kuid pidu väisavad tsarinnad ja kohal on Eesti peoeliit» kommenteeris ürituse peakorraldaja Denis Afrikantov. «Ettearvamatult hulljulge OXOTA Live Night on sümbioos muusika, klubi ja baarikultuurist. See on jaht, kus üheaegselt saab toimuma kaks unikaalset pidu,» lisas peakorraldaja.

OXOTA toimumispaigaks saab seekord olema Tallinna parimate kokteilide poolest tuntud futuristlik Stereo Lounge, kus on eelnevalt läbiviidud selliseid maailmatuntud üritusi nagu Ministry Of Sound.

Silmailu pakub Weekend.ee, tuues lavale Weekend 2009 Kalendritüdruku kandidaadid. Kuna ainult 12 parimat tüdrukut pääsevad 2009 kalendrisse, siis saab iga peokülastaja hääletada oma lemmiku eest portaalis weekend.ee.

OXOTA puhul ühendab Lounge Stereo oma ruumid Eesti ühe parima ööklubiga Privé, kus OXOTA VIP piletiga saavad külastajad kahe peo vahel liikuda spetsiaalselt selleks õhtuks loodud ühendusteed mööda. Ürituse tarbeks püstitatakse Harju tänavale üheks õhtuks soojendusega ala, mis liidab omavahel kaks meelelahutusasutust.

Samal ajal kui Stereos toimuval OXOTA'l astuvad ülesse Oganes the DJ (uute Moskva hittidega), DJ Sotonova, Dj Slam ning erinevad showtrupid, võtab klubis Privé dj puldis koha sisse rahvusvaheliselt tuntud DJ Widenski ning lavale astub mustanahaline superstaari staatust nautiv funk-diiva Kym Mazelle, kelle superhitti «Young Hearts Run Free» teab iga muusikasõber.

Tänu jõulisele R&B vokaalile, energilisele stiilile ja karismaatilisele lava isiksusele on Kym Mazelle leidnud koha maailma mõjuvõimsamate pop artistide hulgas. Kym Mazelle on teinud koostööd selliste maailma klassi produtsentide ja artistidega nagu Mick Jagger, Chaka Khan, Maceo Parker, The JB Horns, Jazzie B & Soul 2 Soul, Van Morrison, R. Kelly, Boy George, Joaquin Cortes, Grace Jones, David Morales jne. Kym Mazelle superhitt «Young Hearts Run Free», kandideeris Grammyle ning loo võib leida Baz Lurhman'i filmi «Romeo & Juliet» platinum soundtrackilt.

Kuula lugu siit.

Klubi Prive ja lounge Stereo on muusikaarmastajate, moemaailma ja sotsiaalse eliidi kohtumispaik kaasates kõiki vanusegruppe alates 20ndast eluaastast. Uksel on «Face Control», mis aitab alati valida parima seltskonna igaks üksikuks ürituseks. Klubi külastajateks on toredad ja avatud silmaringiga inimesed, kes on tulnud pidutsema ja meeldivalt aega veetma. Jäta oma «Attitude»uksetaha ning teretulemast peole!

Privé uksed avatakse kell 00.00 ning suletakse alles 05.00! Pilet maksab 200 krooni, flaieriga 150 krooni, family-listi registreerunutele 100 krooni (esimesed 100 külastajat). VIP Pilet 350 EEK (Tagab sissepääsu OXOTA tsooni, lounge Stereos). Klubis Privé on võimalik reserveerida ka VIP-laudu, mis annab võimaluse pidu veelgi erilisemaks muuta. Lisainfo ja reserveerimine vip@clubprive.ee , tel: +3726310580, mob: +37256256000

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles