Naiste 6 kõige tavalisemat seksuaalfantaasiat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljud naised fantaseerivad suhetest teise naisega.
Paljud naised fantaseerivad suhetest teise naisega. Foto: Planet Photos/Scanpix

Rootsis ilmus lettidele Katerina Janouchi raamat, mis kirjeldab selle põhjamaise riigi täiesti tavaliste naiste seksuaalseid fantaasiaid.


Igapäevaelus kirjutamise ja seksuaalse nõustamisega tegelev Janouch palus lihtsatel naistel anonüümselt oma fantaasiatest rääkida, et need hiljem raamatuks kokku koguda, vahendab Aftonbladet.

Üleskutsele reageerisid sajad naised, vanuses 17 kuni 70 eluaastat. Huvitaval kombel selgus, et mida vanemad olid naised, seda pikemaks ja keerulisemaks muutusid ka nende seksuaalsed fantaasiad.

Janouch loodab, et seksuaalfantaasiatest kirjutamine aitab inimestel end paremini tunda ning lubab neil julgemalt fantaseerida, ise selle pärast häbi tundmata.

Naiste kõige levinumad seksuaalfantaasiad



1. Teised naised


Nii naistel kui meestel on homoseksuaalseid fantaasiaid, kuid naistel on neis vähem pinget. Naised tunnevad pigem huvi - mis tunne see küll võiks olla? Kuna enamikule, kes heteroseksuaalses suhtes elavad, jäävad suhted teiste naistega kättesaamatuks, on teatud uudishimu täiesti loomulik.


2. Alistumine ja domineerimine

Kontrolli kaotamisest fantaseerivad samuti nii naised kui mehed. Sageli on tegu asjadega, mida tegelikus elus teha ei taheta. Fantaasias saab korraga olla nii režissöör kui näitleja mitmes rollis, samas kui päriselus tuleb leppida vaid ühe ja ainukese osatäitmisega.


3. Seks võõraga ja ootamatud kohtumised

Mõnikord on mõnus mõelda, et endal pole tarvis ühtegi otsust langetada. Kuna naise seksuaalsust seostatakse sageli kõrge moraali, karskuse ja truudusega, siis on fantaasias seda mõnusam end lõdvaks lasta.


4. Grupiseks


Kuna kehtivaks normiks on paarisuhe, tundub grupiseks paljudele põnevana. Tavaliselt on seks midagi väga privaatset ning korraga on mängus vaid üks partner. Grupiseks on aga midagi piireületavat, mis paljusid erutab.


5. Vanem naine / noorem mees

Noori mehi peetakse seksuaalselt võimekateks. Siin on ka fantaasia tegelikkusele vastav, sest naise seksuaalsus jõuab haripunkti hoopis hiljem kui meestel, mistõttu on vanema naise ja noore mehe kombinatsioon üsna sobiv.


6. Olla ihaldatud

Naised unistavad sageli sellest, et neid ihaldatakse. Nad ihkavad olla seksijumalannad, keda kõik endale tahavad saada. Loomulikult on põnev sellest fantaseerida!

 

Millised on sinu salajased fantaasiad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles