Uus peoseeria alustab Halloweenil!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Syndroom
Syndroom Foto: Syndroom
Laupäeval, 31.oktoobril leiab aset harukordne sündmus - uue peoseeria raames toimub koguni kaks järjestikust üritust. „Plaan on pakkuda inimestele tavapärasest erinevat võimalust ennast laupäeva õhtuks üles soojendada," kommenteerivad ürituse korraldajad.

Kell 23 leiab Tallinna Kinomajas (Uus tn 3) aset Halloweeni pidu SYNDROOM. Oma muusikalise panuse annavad üritusele ansambli HU? produtsent Leslie Da Bass, teknot viljelev Raakel Bloody Raakel, alati oodatud DJ Orav ning Tallinnas haruharva plaate mängiv Onu Bella. Live kavaga debüteerib Eesti funk-popi tulevikulootus Malcolm Lincoln.

Suurele kinolinale paiskavad pöörase horrorfilmide miksteibi parimad kohalikud visuaalikunstnikud.
Eelpidu SYMTOMID toimub Tallinnas salastatud asupaigas, kuid huvilistel on siiski võimalus peo otseülekannet jälgida muusikaportaali rada7.ee vahendusel.

Ülekanne algab kell 19:00 õhtul ning live'dega astuvad üles elektroonilise tantsumuusika artistid Kalvik ning Enn Tiidumaa ja Ehitajad. Ekraanilt lipsavad teiste seas läbi ka rockbändi Zahir ninamees Tambet, Saint Ingrido ning Raadio Kohilast tuttav Dr. Love.

Mõlemale üritusele lisab värvikust Kanal2 saatest „Selgeltnägijate Tuleproov" tuttav Needikunn, kes saatest küll juba välja langes. „Püüan vähemalt sellel õhtul halvad vaimud inimestest eemal hoida," lausus Needikunn vastuseks küsimusele, mis jääb tema rolliks üritustel.

Symptomid ja Syndroom on uus peoseeria, mis hakkab toimuma kord kvartalis.

Ürituse klippi näed siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles