Michelle Obama jagab suhtenõu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michelle Obama ajakirja Glamour kaanel
Michelle Obama ajakirja Glamour kaanel Foto: Scanpix Sweden

Ameerika presidendiproua Michelle Obama jagas ajakirjale Glamour antud intervjuus muu hulgas ka näpunäiteid, mida õige kaaslase valikul silmas tuleks pidada.


Eelkõige soovitab Michelle mitte ainult mehe välimusele keskenduda, sest hea väljanägemine on küll tore, kuid sellest piisab vaid lühikeseks ajaks. Ühel hetkel kerkib ikka üles küsimus: kes ta inimesena on?

Esileedi paneb naistele südamele, et nad mitte mehe tiitleid või pangakontot ei vaataks, vaid prooviks näha tema hinge. Mehega koos olles peab end alati hästi tundma, sest inimesega, kes sind läbinisti õnnelikuks ei tee, ei tohikski koos elada, usub Michelle.

Sihvakas presidendiproua rõhutab samas, et lisaks omavahelistele headele suhetele on elus tarvis ka piisavalt palju eneseteadlikkust.

«Olen alati püüdnud oma lapsi esikohale seada, kuid ennast üsna sinna lähedale, teisele kohale, mitte viiendale või seitsmendale,» rääkis Michelle usutluses.

Meeste käest on praegune esileedi õppinud niipalju, et endasse investeerida ei ole kunagi patt.

Michelle ja Barack Obama on abielus olnud seitseteist aastat.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles