TV3 esitleb kodumaist mängufilmi «Deemonid»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deemonid
Deemonid Foto: TV3

Täna õhtul toob TV3 esmakordselt tele-eetrisse Eesti viimaste aastate ühe geniaalsema mängufilmi «Deemonid». Film, kus kaasa teevad meie tippnäitlejad, on hasartmängusõltuvusest, mille küüsi sattujad vahetavad peenrahaks nii töö, suhted kui ka armastuse.

Ain Mäeotsa film «Deemonid» on katse vaadata hasartmänge ja kasiinot hasartmängusõltlase vaatepunktist läbi kolme väga erineva inimese loo. Peategelasteks on reklaamibüroo ideekirjutaja Joko, matemaatikaõpetaja Reet ning sanitaartehnikalao juhataja Ants.

Lood põhinevad reaalselt aset leidnud sündmustel ja reaalsete inimeste kogemustel. «Deemonid» on lugu valedest, mida inimesed endale ise räägivad. Määrav pole mitte kasiinodes mängimine või sellest sõltuvusse jäämine, vaid viis, kuidas sellega ümber käiakse: valede lumepall on see, mis veerema lükatuna matab enda alla kuitahes head kavatsused.

Filmis mängivad Eesti tippnäitlejad Tambet Tuisk, Ene Järvis, Ain Lutsepp, Evelin Võigemast, Mait Malmsten, Liina Tennosaar, Eva Püssa, Kaia Skoblov, Kaie Mihkelson, Andres Lepik, Peeter Oja, Elmo Nüganen.

«Deemonid» teleesilinastub TV3s täna kell 19.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles