Michael Jacksoni dokfilm tõusis nädalavahetuse vaadatuimaks linateoseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jackson dokumentaalfilmis «This Is It»
Michael Jackson dokumentaalfilmis «This Is It» Foto: ITAR-TASS/ Scanpix

Möödunud nädalavahetuse vaadatuim film oli sarnaselt ülejäänud maailmale ka Eestis dokumentaalfilm «Michael Jackson: Kogu lugu» («This Is It»), mida käis vaatamas 7106 inimest, kes tõid filmi tootjatele sisse 424 870 krooni piletiraha.

Kokku tõi film esimese viie linastuspäevaga üle kogu maailma sisse üle 100 miljoni dollari ehk enam kui miljard krooni.

Animaseiklus «Taevast sajab lihapalle», mis täidab kinosaale juba kolmandat nädalat, pälvis 5212 filmisõbra poolehoiu ning teenis sellega 284 320 krooni.

Õudusfilm «Saag» on avanädalavahetuse järel kolmandal kohal – see pakkus närvikõdi 3757 inimesele, kes maksid meelelahutuse eest kokku 221 540 krooni.

Neljas oli 2168 vaataja ning 120 050 teenitud krooniga ulmefilm «Ajaränduri naine» ning nädalavahetuse vaadatuimate filmide esiviisiku viimase koha hõivas romantiline komöödia «Inetu tõde», mis suutis hoolimata neljandast linastusnädalast hiigelekraanide ette meelitada 1819 inimest, kes maksid kinosaalis veedetud aja eest kokku 105 280 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles