«Suletud uste taga»: kas poeg on tõesti käperdaja?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suletud uste taga
Suletud uste taga Foto: TV3

Lood elust enesest telesarjas «Suletud uste taga» jätkuvad täna õhtul väikelinnas, kuhu kolinud perel tuleb silmitsi seista ränga süüdistusega poja kohta.

Väikelinnas end värskelt sisse seadnud Kerstin ja Fred Sommeri perekonna 14-aastane poeg Laur ei tundu uue kooli ja klassiga kohanevat - varem seltsiv ja rõõmus noormees on üha sagedamini pahur ega soovi kooli minna. Ema Kerstin saab teada, et Laur on koolis klassiõde Annat inetult käperdanud ja väidetavalt kiusab ka teisi tüdrukuid. Skandaali tõttu on tal keelatud tüdrukutele läheneda. Kerstin üritab poega aidata ja talle olulisi asju selgitada, mis omakorda ärritab Lauri veel hullemini, sest poiss väidab, et ta pole midagi sellist kunagi teinud.

Kerstini visiit kooli tekitab palju segaseid ja vastakaid tundeid ning paneb naise mõtlema võimalusest, et hoopis Lauri kiusatakse ning ta on teadlikult süüdi lavastatud.

«Suletud uste taga» on TV3s täna kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles