Eestis jahitakse ilusaimat meest

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Tõnismaa esindas Eestit rahvusvahelisel areenil väga edukalt 2002. aastal.
Timo Tõnismaa esindas Eestit rahvusvahelisel areenil väga edukalt 2002. aastal. Foto: Kreisifilm OÜ

Sel laupäeval toimub Pärnu klubis Sugar rahvusvahelise meesmodellide konkursi "Manhunt" esimene Eesti osavõistlus, Maarjamaa tänavune ilusaim mees selgub detsembris Tallinna klubis Hollywood.


Ürituse Eesti-poolne korraldaja Jeanette Täht osaühingust Kreisifilm märkis, et Eesti osaleb 1993. aastast toimuval üleilmsel konkursil sellisel kujul 2001. aastast.

Tänavusel konkursil osalevad kaheksa meest valiti Tähe kinnitusel välja casting'ute käigus. Võistlejaid näeb eeloleval laupäeval Pärnus ja 21. novembril Kuressaare klubis Diva. Võistluse võitja selgub detsembri alguses Tallinna klubis Hollywood.

"Kõik kolm üritust on suunatud ennekõike naistele," kinnitas Täht.

Nii näevad õrnema soo esindajad Eesti esimeesmodelliks pürgijaid üritustel kõikvõimalikest külgedest.

"Kella 23-24 tervitavad konkursil osalejad Pärnus Sugari uksel kõiki klubisse saabuvaid naisi, kellele on sel ajal sissepääs tasuta," rääkis Täht. "Ülikonda riietatud mehed võtavad klubisse saabuvaid naisi vastu roosidega ja kingivad neile parfümeeriatooteid. See on võistluse osa ja näitab, kuidas noormehed naisi kohelda oskavad."

Hilisemal show'l klubi laval näitavad meesmodellid end moe-, spordi- ja underwear-voorudes.

Õhtut juhib Ikevald Rannap, kes esitab ka mõne südantmurdva ballaadi. Peomuusikat seavad Sugaris laupäeval DJd Kermo Hert ja Slam.

Detsembri alguses Talllinas võitjaks kuulutatav noormees sõidab järgmisel aastal Koreasse Eestit esindama rahvusvahelisele konkursile "Manhunt International", mis on Tähe sõnade järgi võrreldav iludusvõistlustega "Miss World" ja "Miss Universe".

Eesti on osalenud konkursil siiani seitse korda.
1995. aastal jõudis Andres Lints seitsme parema hulka, 2001. aastal mahtus Erik Nurm maailma kümne parema mehe sekka.

"Manhunt Estonia 2002" Timo Tõnismaa pärjati aga tiitliga "Mr Physic I runner-up".

Eesti konkursil saavad osaleda mehed vanuses 20-35 eluaastat ja pikkusega 180 kuni 190 cm, kes on fotogeenilised, heas füüsilises vormis ja suhtlevad vabalt nii eesti kui inglise keeles.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles