Holstre-Polli ootab sportijaid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Novembri lõpul Holstre-Pollis avatavas tervise­spordikeskuses saavad sportlased juba praegu kasutada peamaja riietusruume ja käia duši all ning kui aeg kinni pandud, nautida ka saunamõnu.


Samuti on võimalik esimese korruse seminariruumis üritusi korraldada või lihtsalt kohvi juua.



Praegu panevad töömehed veel teisel korrusel külaliste majutamiseks mõeldud tubades mööblit kokku.



«Nädala lõpuks peaks ka teine korrus valmis olema,» lausus keskuse haldus- ja turundusjuht Siret Saretok.



Peamajas on peale haldus- ja turundusjuhi ametis administraator Ene Kaasik ja raamatupidaja Raili Uibopuu. Edaspidi võetakse tööle ka toitlustajad, keda köök juba ootab.



Keskust juhatab Riho Männik ning radade ja kõige muu korrashoiu eest vastutab tehniline juht Tiit Tammemäe.



Tammemäe sõnul käib keskuses juba talveks valmistumine. Praegu paigaldatakse kunstlume tegemiseks vajalikke veetorusid ja elektriühendusi.



Rullsuusarajal harjutavad spordikooli noored, kuid seda kasutavad teisedki treenijad. Tiit Tammemäe jutu järgi on rajad valmis, tuleb vaid veidi korrastustöid teha.



Sageli käiakse Holstre-Pollis mäel kõrguvas vaatetornis ümbrust nautimas. Peamajja sisenejaid tervitab Mulgi kuues maskott Ferdinand, kes endale tõenäoliselt siiski teise nime saab.



Praegu on peamaja avatud tööpäeviti kella 8—15 ja nädalavahetusel kella 11—16. Siis, kui hakatakse majutust pakkuma ja algab suusahooaeg, need kellaajad ilmselt muutuvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles