Kes on Leemet Prits?

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leemet Prits
Leemet Prits Foto: Erakogu

Täna täpselt kell 14.00 vastab Elu24

online

küsimustele nooruke seltskonnaajakirjanik

Leemet Prits

. Paljudel teist pole loomulikult aimugi kellega tegu. Tegelikult on poiss pea kaks aastat töötanud meelelahutusväljaandes

Just!

Ning teinud seltskonnauudiste saadet kanalis Kalev Sport.

Kuna esimesed paarkümmend online küsimust noorele reporterile olid stiilis, kes too Leemet üleüldse on, et temast kirjutada või rääkida, siis siin teile lühike kokkuvõte tema tegemistest:

Nimi: Leemet Prits
Hüüdnimi: tavaliselt ikkagi Leemet
Vanus: 21
Tähemärk: Kaljukits
Haridus: kõrgharidus omandamisel
Elukoht: Tallinn
Perekonnaseis: hõivatud
Lemmiksaade: «Ärapanija»,
«Võsareporter» ja loomulikult
uudistemagasin «Reporter».
Hobid: laulmine, kitarrimäng,muusika, matkamine
Nõrkus:«No kui oma naise vastu nõrkust ei tunne, siis on ju midagi valesti...»

Kollegide sõnul on Leemet Just!-is asendamatu toimetaja. Kui häda käes ja tuli takus, on just tema see, kes asjad kiirelt jonksu ajab. Kadestamistväärt entusiasmiga ja eales nurisemata. Leemeti nägemine teeb tuju heaks.

«Ma ei karda uusi tutvusi ega pelga kellelegi alla jääda. Olen harjunud raskustega võitlema ja neid eesmärkide nimel seljatama,» pajatab Leemet.

«Miinuseks võiks lugeda võib-olla minu veidi äkilist iseloomu. Et kui nüüd on vaja, siis kohe peab ka saama. Mõnes mõttes on see isegi hea, kuid teisest küljest vihastab mind ennastki see, kui minu sees elav «õel kaksikvend» mulle kanna peale tahab astuda.»

«Head küljed minust peaks rohkem teiste öelda olema, sest enda kohta head rääkimine tähendaks oma saba kergitamist. Võib-olla on parim iseloomustus minu enda kohta elumoto, et «Läbi raskuste tähtede poole!»».

«Lapsena tahtsin ma saada lauljaks. Ma ei olnud väiksena tavaline koolipoiss, kes tahtis politseinikuks või kraanajuhiks saada.»

«Loomeinimesena olen mingis suhtes alati eristunud oma sõpradest. Seda loomulikult mitte jällegi halvas mõttes, sest mul on mega-toredad-sõbrad, kes mind alati toetavad ja aitavad. Ahjaa... Akordionimängijaks tahtsin ka saada, kuid õpingud jätsin pooleli seetõttu, et pill oli ikka paar korda suurem, kui ma ise.»

«Minu eeskujudeks on eelkõige minu vanemad. Siinkohal tahaksin eriti ära märkida oma kullakallist isa, kes on alati minu kõrval olnud, kui ma teda vajan. Just temasugune tahaksingi ma «suurena» olla.»

«Oleme isaga koos läbi elanud mitmeid värvilisi, kuid mitte alati rõõmsaid saatuse vingerpusse. Puberteediea kriis, rumalad käitumisviisid, eetikaõpetus vanaema köögilaua taga ja muu – just minu isa ongi minu suurim eeskuju.»

«Töötades täna meelelahutsajakirjas Just!, pakun lugeda lugusid toredatest inimestest, vingeid peokajastusi ja loomulikult tutvustan väljaandes ka värskeid staare.»

Vot selline on nooruke ajakirjanik Leemet Prits.

Kui soovite, siis jõuate saata talle paari tunni jooksul veel küsimusi, millele napsakas reporteripoiss kindlasti julgelt ka vastab.

 Anna oma mõtetest teada meie foorumis!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles