71-aastase Jane Fonda ilu saladus: sport ja hea seks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jane Fonda
Jane Fonda Foto: Scanpix Sweden

Kuuekümnendate lõpul Hollywoodi seksisümboliks tituleeritud Jane Fonda näeb ka 71-aastaselt uskumatult kaunis välja. Kuidas on see võimalik - näitlejanna paljastab ise.


Hiljuti seljaoperatsiooni üle elanud kunagisel aeroobikakuningannal on tehispõlv ja titaanist puus, kuid ometi plaanib ta järgmise aasta oktoobris Himaalaja tippu tõusta, kirjutab Daily Mail.

«Olen 71 ja ei tunne end füüsiliselt kuigi hästi, sest mind kimbutavad valud. Kuid olen õnnelikum, seks on parem ning ma mõistan elu paremini. Ma ei taha enam uuesti noor olla,» kõneleb Fonda.

Fonda avaldab ka oma suurepärase välimuse saladuse: 30 protsenti on head geenid, 30 protsenti hea seks, 30 protsenti sport ja tervislikud eluviisid koos korraliku toitumisega ning viimase 10 protsendi eest peab kaunis daam tänama oma ilukirurgi.

Kahjuks ei saa Fonda seljaoperatsiooni tõttu hetkel nii palju liikuda, kui ta sooviks, ning peab kandma korsetti. Kunstpuusa ja -põlve omanikuna viskab ta nalja, et hakkab tasapisi juppideks lagunema ning tunneb end ringijalutava varuosade laona.

Kuid samas rõhutab ta, et peab end korralikult ära remontima, sest mägedes, kaheksa tuhande meetri kõrgusel, peab ta keha töötama kui kellavärk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles