DMX arreteeriti kolmandat korda 10 päeva jooksul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Earls Simmons ehk DMX
Earls Simmons ehk DMX Foto: Reuters / Scanpix

Probleemne räppar DMX vahistati Arizonas katseaja tingimuste rikkumise pärast – see on juba kolmas kord viimase 10 päeva jooksul, kui mees politsei poolt vahi alla on võetud.

Staar, kelle õige nimi on Earl Simmons, peeti politsei poolt kinni kolmapäeva hommikul, kui ta astus välja Floridast tulnud lennukist, teatab WENN.

Mees vahistati 23. juunil toimunud intsidendi tõttu talle mõistetud katseaja tingimuste rikkumise eest. 26. juunil arreteeriti ta jälle – seekord üritas mees erariides politseinikult narkootikume osta.

Ta võeti vahi alla ning paigutati Miami-Dade maakonna vanglasse ning pärast vabastamist otsustas mees tagasi koduosariiki, Arizonasse, sõita.

DMX on tänavu korduvalt seadusega pahuksis olnud – 2008. aastal on ta juba jõudnud vahi all olla narkootikumide omamise, loomadevastase julma käitumise ja kiiruseületamise eest.

Anna oma mõtetest teada meie foorumis!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles