TV3 suvises muutumismängus saab blondiinist rokkar

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merlyn Uusküla.
Merlyn Uusküla. Foto: Marko Söönurm

Laupäeval alustab TV3 muutumismänguga «Suvine buduaar», kus saatejuht Merka innustusel ja stilist Triin Randloo abil ootab huvilisi stiilimuutus.

Saatejuht Merlyn Uusküla kinnitusel läheb juba esimeses saates põnevaks: «Juhtus nii, et blondide pikkade juustega lillelapse muutsime rokitüdrukuks ja tulemus kukkus tõeliselt äge välja.»

«Muutus oli päris suur ja tulemusega jäin rahule nii mina ise kui tuttavad,» rääkis avasaate muutuja Sandra.

«Väga meeldib uus soeng ning tegelikult andis saates proovitu julgustust ka rõivavalikus midagi hoopis teistsugust katsetada,“» märkis 21-aastane üliõpilane.

Lisaks huvitavale kogemusele jäi Sandrale saates osalemisest mälestuseks õhtusöök restoranis Spaghetteria Buongiorno ning Nordic Jet Line'i kruiis kahele Helsingisse.

«Suvine buduaar» on tempokas ja meeleolukas muutumissaade, mille käigus stilist, juuksur ja grimmikunstnik lihtsate vahenditega ühe inimese välimuse silmnähtavalt stiilsemaks ja värskemaks muudavad.


«Suvine buduaar» ootab uusi huvilisi muutumismängu registreeruma aadressil: www.buduaar.ee


Saade on TV3 eetris alates 5.juunist, laupäeviti kell 10.30

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles