Homme algab PÖFF

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PÖFF
PÖFF Foto: Marina Pushkar

Järjekorras 13. Pimedate ööde filmifestival kestab 25 päeva, 12. novembrist 6. detsembrini.


Peaaegu kuuajasesse filmifestivali mahub peale põhiprogrammi erinevaid alafestivale. Homme juhatab tänavuse PÖFFi sisse tudengi- ja lühifilmide festival Sleepwalkers, mille filmid linastuvad Kinomajas ja Von Krahli Teatris. Animafilmide festival Animated Dreams toimub 18.-22. novembrini kinos Sõprus ja EAST Creative Space's.

PÖFFi põhiprogramm algab alles 27. novembril ja kestab festivali ametliku lõpuni, 6. detsembrini. Lisaks peetakse PÖFFi raames Laste- ja noortefilmide festival Just Film ja Nokia Mobiilifilmide Festival MOFF.

Filmiprofessionaalide jaoks on mõeldud kaks üritust: Baltic Event ning Black Market. Baltic Eventi põhieesmärk on tutvustada rahvusvahelistele filmi- ja teleprofessionaalidele uusimaid Baltimaades valminud mängufilme ning filmitootmisvõimalusi. Black Market Industry Screenings nimeline filmiturg on ennekõike suunatud filmitööstuse professionaalidele: filmitegijatele, levitajatele, produtsentidele, filmide kokkuostjatele tutvustamaks laiema regiooni filme Põhjamaadest, Baltikumist, Kesk- ja Ida-Euroopa riikidest, Venemaalt, Kesk-Aasiast.

Lisaks Tallinnale näidatatakse PÖFFi filme Tartus, Viljandis, Jõhvis, Valgas,narvas, Kärdlas, Paides ja Viimsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles