Marvi Vallaste lõõritab laeval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval, 1. juuli õhtul esitles Kanal 2 «Reporteri» ilmatüdrukuna tuntust kogunud lauljatar Marvi Vallaste lähematele sõpradele kohvik Kultuses oma uut singlit.
Kolmapäeval, 1. juuli õhtul esitles Kanal 2 «Reporteri» ilmatüdrukuna tuntust kogunud lauljatar Marvi Vallaste lähematele sõpradele kohvik Kultuses oma uut singlit. Foto: Jelena Rudi
Nooruke lauljatar Marvi Vallaste läks merele, täpsemalt kruiisib ta talvisel Läänemerel kaks kuud Tallinna ja Stockholmi vahel.

Selle aja jooksul annab muusikaline neidis laeval 15 muusikali-

show'

d, informeerib Õhtuleht. «Näitlemine ja tantsimine on minu jaoks täiesti uus kogemus - iga päevaga avastan ennast üha rohkem ja rohkem ja seda just positiivsest küljest,» on Marvi üllatunud.

«See on ju ikka nii, et erinevad keskkonnad annavad rohkem kogemusi. Pealegi on ju mõnus üle päeva Stockholmi tänavatel jalutada ja sealse eluga tutvuda,» kiidab Marvi laevamuusiku elu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles