Peenise suurendamine on tulevikus võimalik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peenise suurendamine on käeulatuses.
Peenise suurendamine on käeulatuses. Foto: Reuters / Scanpix

Kui tavaliselt leiab peenise suurendamise lubadusi vaid veebipostkasti spämmi hulgast, siis edaspidi võivad taolised lubadused ka lausa tõeks osutuda.


Nimelt õnnestus Ameerika teadlastel küülikute viga saanud peenised edukalt taastada, kirjutab Metro.se. Peeniseuuenduse läbinud isasloomad olid võimelised nii erektsiooni saama kui emasloomi viljastama.

Katsetuse tulemusi esitleti lähemalt teadusajakirjas Proceedings of the National Academy of Sciences.

Põhja-Karolina Wake Foresti meditsiinikeskuse teadurid usuvad, et avastatud tehnika abil on võimalik aidata ka inimpatsiente, kelle peenis on kas vähi või muu vigastuse tõttu kahjustunud. Samuti võiks uudsest meetodist olla abi erektsioonihäirete puhul.

Teoreetiliselt võimaldaks nimetatud tehnika suurendada ka täiesti tervete meeste peenist.

Peenise taastamiseks kasutati suguti enda korgaskehadest võetud rakke, millel lasti paljuneda. Katses osalenud tosina valge küüliku puhul hakkasid uued rakud moodustuma juba ühe kuu möödudes.

Teadlaste sõnul ei mõjunud läbielamised küülikute seksihimule negatiivselt, sest kohe pärast emasloomadega kohtumist olid isased paaritumiseks valmis. Neli emaslooma jäid ka tiineks ning sünnitasid pesakonna terveid jänkusid.

Tehnika edasisel täiustamisel võib osutuda võimalikuks peenise kujundamine vastavalt kliendi soovile ja vajadustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles