U2 sai liiga valjude kontsertide eest trahvi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U2 laulja Bono
U2 laulja Bono Foto: AFP / Scanpix

Ansambel U2 sai Iirimaal aasta alguses antud kontsertide liigse mürataseme tõttu 33 125 naela ehk enam kui 550 000 krooni suuruse trahvi.

Dublini Croke Parkis juulikuus toimunud kontserdid põhjustasid kohalike elanike seas pahameelepuhangu ning uurimise tulemusena selgus, et rokkarid ületasid kehtestatud mürataset tervelt 12 korda ning Dublini linnavalitsus otsustas bändi seepärast ka trahvida, vahendab WENN.

Elanikud pole aga trahvisummaga rahul, kuna see on nende hinnangul bändi poolt kontsertidega teenitud rahaga võrreldes tühine.

«See on tühine trahv, see ei ole mingi mõjutusvahend. Selliste kuludega on nad selliste ürituste korraldamisel juba arvestanud. Kõik trahvid, mis linnavalitusele kogunevad, tuleks tagasi kogukonda investeerida, sest nemad on just need, kes seda taluma pidid,» ütles Croke parki piirkonna elanike liidu juht Pat Gates.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles