Kirill Safonov kaunistaks gripimaski Swarovski kristallidega

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näomaski kandmine on kujunemas trendiks - Kirill Safonovi "Etno" näomask seagripi pelgajatele
Näomaski kandmine on kujunemas trendiks - Kirill Safonovi "Etno" näomask seagripi pelgajatele Foto: Kirill Safonov
Uude grippi A/H1N1 nakatumise kaitseks kantavad näomaskid on trendikad nii koolinoorte kui ka täiskasvanute seas, kirjutas möödunud nädalal Postimees-online.

Näiteks on Rakvere gümnaasiumi direktori Aivar Pardi sõnul näinud ta maske kandvaid noori nii koolimaja seinte vahel, aga ka kolmapäevasel Rakvere linnavolikogu istungil.

Kahjuks on apteegis müüdavad näomaskid igavalt üheülbalised ning seetõttu paljudele trendisõltlastele kindlasti ka vastuvõetamatud.

Elu24.ee püüdis asja parandada ning palus meie tuntud moekunstnikel ja stilistidel disainida mõned lahedad näomaskid.

Tekstiili-ja moedisainer Kirill Safonov käib trenditeadlikele inimestele välja kaks maski versiooni: kuningliku ja etnoliku. 

«Igal maskil on trükitud kujund. Ühele olen stiliseerinud eesti etno mustri 19. sajandist. Arvan, et see meeldib paljudele,» pajatab Kirill. «Teisel on kroon «kuninglik mask» ja see on kindlasti glamuursem variant. Vajadusel võib kroonile lisada Swarovski kristallid. Tehnikana olen kasutanud samuti kangatrükki.

Kumba Sina kannaksid? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles