Rolf Roosalu: uus album on eelmisest kümme korda parem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rolf Roosalu
Rolf Roosalu Foto: Stanislav Moškov

Konkursil «Eesti laul 2009» lauluga «Freedom» osalenud Rolf Roosalu ei kavatse järgmisel «Eesti laulu» võistlusel osaleda, kuna muusiku sõnul on uue albumi tegemisega seoses juba liiga palju erinevaid töid kuhjunud, kuid albumi tegemisele pühendatud aeg on Roosalu sõnul ennast kuhjaga ära tasunud.

Album pealkirjaga «Ööjanune» ilmub Roosalu sõnul detsembri alguses ning sisaldab endas 12 uut lugu.

«Enamuses on seal peal minu enda looming, aga on ka kahasse kirjutatud lugusid ja paar lugu on hoopis teiste heliloojate lood.» ütles Rolf Roosalu.

«See plaat on kümme korda parem, kui eelmine. Ma usun, et sellelt albumilt on oodata päris suurt hitimerd, mul on kindel tunne, et mitmed lood sellelt plaadilt võivad väga hästi raadiohitiks saada,» lisas Roosalu, kelle sõnul on ta eelmise albumi ilmumisest möödunud kahe aastaga palju arenenud nii inimese kui muusikuna.

«Ma arvan, et eks selle kahe aastaga on piisavalt palju arenetud ja silmaring on laienenud ning ja laulud on mõneti sügavamaks läinud, just mõttelt. Ka meloodiad ja rütmid on kõik sellised hästi kaasahaaravad. Iseenesest mina võin kindlalt öelda, et see on parem, kui eelmine plaat. Kui valida on, siis seda eelmist plaati küll kuulata ei viitsiks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles