Urmas E. Liivil libises nõiasaate salvestusel pilt taskusse

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 selle hooaja hittsaate "Selgeltnägijate tuleproov" finaali salvestus Maakri tänaval 16.11.09 - saatejuht Urmas E. Liiv
Kanal 2 selle hooaja hittsaate "Selgeltnägijate tuleproov" finaali salvestus Maakri tänaval 16.11.09 - saatejuht Urmas E. Liiv Foto: Karli Saul
Esmaspäeva õhtul toimus Kanal 2 ruumides «Selgeltnägijate tuleproovi» finaalsaate salvestus. Kui saatejuht Urmas E. Liivilt saate ülesande jaoks verd hakati võtma, tundis mees et pilt hakkab tasapisi taskusse libisema.

Urmas E. Liiv tundis end, salvestuse ajal verd andes, veidikene imelikult. «Võttis tõesti kuidagi maailma kõikuma, kuigi varem sellist asja juhtunud pole,» pajatas mees Õhtulehele.

Mees kinnitab, et verd ta ei karda ja pole ka kunagi minestanud. Miks pilt hakkas just nõiasaate salvestusel taskusse minema, Liiv seletada ei oska.

Kokkuvajumise ennetamiseks turgutati Liivi nuuskpiiritusega. 

«Selgeltnägijate tuleproovi» finaal eetris juba sel neljapäeval kell 20.30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles