Mees süüdistab abielu lõhkiminekus lennujaama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Üks Kalifornia mees süüdistab lähedalasuvat lennuvälja abielu lõhkumises ning nõuab kohtu kaudu 15 miljoni dollari suurust valuraha.


San Francisco lennuvälja läheduses elav 60-aastane Stanley Hilton on kohtusse kaevanud terve rea lennukompaniisid, sealhulgas Lufthansa ja Air France'i, samuti lennukite valmistajad ja kinnisvaramaakleri, vahendab n-tv.de.



Mees võrdleb startivate lennukite tekitatud müra pommiplahvatustega.

Hilton ostis lennuvälja lähedusse maja 2003. aasta kevadel, makstes selle eest poolteist miljonit dollarit. Mehe väitel hakkas tema abielu kohe pärast majja kolimist allamäge veerema ning läinud aastal jättis naine ta pärast kolmkümmend aastat kestnud kooselu maha.

Kuueteistkümnest leheküljest koosnevas kaebuses viitab Hilton sellele, et lennuvälja müra ja heitgaasid tekitasid talle nii tervislikke kui tööalaseid probleeme, lennuvälja süüks paneb ta nii kehavigastusi, ärrituvust, abikaasa petmist kui hoolimatust.

Mees ei ole endale advokaati palganud, sest on ameti poolest advokaat ning esindab end keerulises kohtuasjas ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles