Port Artur 2 avati restoran

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Port Artur 2 avati kohvik-restoran Portaal.
Port Artur 2 avati kohvik-restoran Portaal. Foto: Erakogu

Kaubanduskeskuse Port Artur 2 III korrusel avati eile uus kohvik-restoran nimega Portaal, mis üritab võita kundesid esmajärjekorras supibufeega, kuid menüüst leiab ka kõik teised road.


Port Arturi turundusjuhi Tair Antoni teatel on kohvik-restoran Portaal põhisuunitluselt supibufee, pakkudes lõuna ajal võimalust süüa niipalju kui jaksad või võtta siis üks supp. Loomulikult leiab menüüst ka praed, salatid ja hea koogivaliku.

"Portaal on sisekujunduslikult avar, kuid oma korvtoolide ja mõnusate soppidega väga hubane," rääkis Anton. "Portaal on koht, kus saab mõnusalt kõhu täis süüa, aga ka hubaselt aega veeta. Lisaks päevasele söömis- ja istumisvõimalusele võib lähiajal saada restoranis osa ka meeleolukatest ja mõneti ka nostalgilistest restoran-tantsuõhtutest."

Portaal on avatud esmaspäevast laupäevani kella 11-17. Pühapäeval on restoran suletud.

Port Arturi kaubanduskeskuse kahes majas on nüüd kokku kolm söögikohta. Port Artur 1 I korrusel asub kohvik Treffpunkt, kus võimalik korralikult süüa, aga ka nostalgiliselt kohvi nautida. Port Artur 2 III korrusel asub koos Apollo raamatupoega PianoBaar ning nüüd siis lisandus samale korrusele kohvik-restoran Portaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles