Selgeltnägijad limpsivad täna õhtul saatejuhi verd?

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 selle hooaja hittsaate "Selgeltnägijate tuleproov" finaali salvestus Maakri tänaval 16.11.09 - žüriiliige Merka
Kanal 2 selle hooaja hittsaate "Selgeltnägijate tuleproov" finaali salvestus Maakri tänaval 16.11.09 - žüriiliige Merka Foto: Karli Saul
Täna õhtul jõuab «Selgeltnägijate tuleproov» rabava lõppvaatuseni. Pannakse proovile nõidade erinevad võimed. Teiste ülesannete seas tuleb finalistidel ilmselt limpsida ka saatejuhi verd.

Esmaspäeva õhtul toimus Kanal 2 ruumides «Selgeltnägijate tuleproovi» finaalsaate salvestus. Teame, et kui saatejuht Urmas E. Liivilt saate ülesande jaoks verd hakati võtma, tundis mees et pilt hakkab tasapisi taskusse libisema.

Vereloovutamise peale hakkas ka ühel žüriiliikmetest, näitlejatar Merkal paha. Temas tekitasid õõvastust süstlad. Miks verd loovutati ja milleks seda kasutati, selgub juba täna õhtul.  

Üheks kõhedusttekitavamaks ülesandeks ongi võib-olla just inimese vere joomine. Kas selleks loovutaski saatejuht Urmas E. Liiv oma verd? 

Finaali ülesannetes pannaksegi proovile selgeltnägijate erinevad võimed – tunnetada tuleb nii elusat kui elutut mateeriat, tajuda varjatud objekte ja eristada ohutuid asju eluohtlikest.

Lisaks paljastub selle telesügise suurim saladus: keda ennustas eelmise hooaja võitja Nastja tänavuseks võitjaks?

Peavõidu, 100 000 krooni nimel võistlevad finaalsaates Kristi, Sergei ja Tarmo. Lisaks saab üks varem välja langenud osaleja võimaluse «musta hobusena» finaali pääseda ja saatesari võita.

«Selgeltnägijate tuleproov» on üks selle hooaja vaadatumaid saateid Eestis, mille iga osa on jälginud keskmiselt 226 000 inimest.

Äärmiselt pingeline ja üllatusterohke finaalsaade jõuab Kanal 2 eetrisse täna kell 20.30.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles