Tõnis Mägi ja Muusik Seif annavad laupäeval selle sügise ainsa kontserdi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Mägi ja Muusik Seif
Tõnis Mägi ja Muusik Seif Foto: Rock Cafe

Laupäeval, 21. novembril annab selle sügise ainsa kontserdi Eesti raudvaramusse kuuluv Muusik Seif koos eile 61. sünnipäeva tähistanud Tõnis Mägiga.

Muusik Seif mängib väga harva ja väga erilistel puhkudel. Tänavu sügisel on Rock Cafes toimuv kontsert Muusik Seifi jaoks ainuke. Bändi trummar Jaak Ahelik lubab, et lavalt saab kuulda vaid hitte ja ainult hitte.

Kas laupäevasel kontserdil on mingeid üllatusi kah oodata?

Eks ootamatusi tuleb elus alati ette... (naerab). Aga ei, me ei ole mingit konkreetset üllatust planeerinud.


Kas on plaanis ka millalgi hakata uut materjali salvestama või pole selle jaoks aega või ideid?

Mingi jutt on sel teemal olnud aga seda on nii raske planeerida. Kui materjali on, siis tuleb temaga midagi teha, aga kui seda pole, siis pole midagi, millest plaati teha.

Mõtlesin just ükspäev, et niigi oleme sel aastal teinud rohkem kontserte kui eelmise 22 aastaga kokku. Aga samas võisime me kunagi sama palju kontserte ühe päevaga anda.(naerab).

Mitmes kontsert see Muusik Seifi jaoks umbkaudu olla võiks?

Seda on väga keeruline öelda. Venemaa-aegadel oli meil 300 kontserti aastas ja see jagunes ära praktiliselt 150 päeva peale või siis maksimum siis 200 päeva peale. Selliseid hetki Tõnis Mägi ja Muusik Seifi Venemaal rändamise ajal polnud, et antakse kontsert päevas. Ikka tehti nädalaga 20 kontserdi ringis. Praegu on sellega võrreldes väga hea kilpkonna või teo tempo.

Aga see ongi hea, sest tol ajal me tegime seda tööna, tänasel päeval ikka rohkem hobina. Filharmoonia väljasõidud ja plaanipärased ja plaanivälised kontserdid toimusid tollal meist sõltumatult, meie ise ei planeerinud ega määranud neid, need tulid kõik kas Moskvast või kohalikust ENSV filharmooniast, meie ise kellegagi ühendust ei pidanud ja midagi kokku leppida ei saanud.

Uksed Rock Cafesse avatakse 21. novembril kell 22.00, piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles