Kuidas näha välja 8 tundi maganuna, kui sa seda tegelikult ei ole

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väsinud silmi saab peita ka maski taha.
Väsinud silmi saab peita ka maski taha. Foto: Corbis / Scanpix

Kui sinu öö möödus töömurede pärast unetuna voodis väherdes või hoopis pidutsedes, siis tervitavad sind hommikul peeglist väsinud nägu ja paistes silmad.


Tegelikult saab ka sellises olukorras abi paarist lihtsast ilunipist, mis jumet natuke rõõmsamaks ja silmi erksamaks muudavad, kirjutab Fitnessmagazine.com.



Alljärgnevaid nõuandeid järgides võid ka magamatuna tunduvalt värskem välja näha. NB: järgmisel ööl peaksid siiski püüdma korralikult välja magada.



1. Kooluta ripsmeid.


Lauljatar Celin Dioni meigikunstnik Mally Roncal kinnitab, et see pisike liigutus omab väsinud näo puhul tõesti suurt efekti.



Kanna peale mitu kihti veekindlat ripsmetušši, et koolutatud ripsmed paremini vormis püsiksid. Lõpetuseks tupsuta lahtist poolläbipaistvat puudrit alumise silmalau alla, see väldib «pandasilmade» tekkimist.



2. Niisuta, niisuta, niisuta...


Toitev ja niisutav kreem varjab pisikesed kuivad joonekesed ning peegeldab valgust, nõnda näib kogu jume värskem.



Kasuta niisutavat kreemi, mis sisaldab C- ja E-vitamiini. Naha muudab erksamaks ka valgustpeegeldav kreem. Liigset sära saab mahendada nii, kui segad tavapärase kreemi hulka hernetera jagu valgustpeegeldavat kreemi.



3. Mõtle roosalt.


Eksperdid on siinkohal ühel nõul - roosakad põsed äratavad näo üles ning lisavad nooruslikku sära. Meigiguru Bobbi Brown soovitab peegli ees naeratada ning naeratuse käigus põskedele tekkinud «õunakesed» õrnalt roosa põsepunaga toonida - just nii, nagu punastaksid.



4. Kasuta silmapliiatsit.


Kasuta neutraalset silmalainerit või -pliiatsit. Liiga tume toon juhib tähelepanu paistes silmadele, seetõttu vali heledam nüanss.



Väga hele sinine pliiats kantuna alumisele silmalaule aitab tüüpilisi klaasistunud või punakaid silmi varjata. Sobib ka nahatooni pliiats. Meigiekspert Trae Bodge kinnitab, et nahavärvi toonid aitavad punetamist maskeerida.



5. Peida ära.

Silmade all kasutatav peitekreem peab olema õrn ja kreemjas ning seda peab olema lihtne hajutada. Kõik, mis on natukenegi paksema tekstuuriga või kuivem, tõmbab pilgu otsemaid väsinud silmadele.

Silmaalust peitekreemi valides eelista kollasepõhjalist ja oma nahatoonist natuke heledamat toodet. Kanna kreemi silmade alla ja silmade sisenurkadesse, kuhu tekivad kõige tumedamad varjud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles