Ansambel Sõnajalg esitles uut eestikeelset albumit

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Sõnajalg - Esmaspäeval 23. novembril valmis Baltic Disc tehases ansambli Sõnajalg uus eestikeelne muusikaalbum "Taevane roos", mille esmatiraaž on 10 000 plaati - Tähtsa sündmuse puhul kinkisid Oleg ja Andres Siirile ja Viivile kaunid teemantkõrvarõngad.
Ansambel Sõnajalg - Esmaspäeval 23. novembril valmis Baltic Disc tehases ansambli Sõnajalg uus eestikeelne muusikaalbum "Taevane roos", mille esmatiraaž on 10 000 plaati - Tähtsa sündmuse puhul kinkisid Oleg ja Andres Siirile ja Viivile kaunid teemantkõrvarõngad. Foto: Karli Saul
Esmaspäeval 23. novembril valmis Baltic Disc tehases ansambli Sõnajalg uus eestikeelne  muusikaalbum «Taevane roos», mille esmatiraaž on 10 000 plaati.

Siiri, Viivi, Andres ja Oleg andsid kell 13.00 otse plaaditehase tootmisliinil 2500-le esimesele plaadile autogrammid, kokku kümme tuhat autogrammi.

Esialgu ingliskeelsena valminud plaat, otsustati eesti publikule päris oma ja emakeelsena välja anda. «Ega see tõlkimine nii lihtne töö olnudki kui algselt arvasime. Sõnu pidime hoolikalt valima, et sõnum kaotsi ei läheks,» lausus Andres Sõnajalg.

Teadaolevalt on plaatide tootmise faasis originaalautogrammidega varustamine Eestis üsna ainulaadne. Selle ettevõtmisega soovivad Sõnajalad teha igale 2500-le uue plaadi omandajale kummarduse, rõhutades, et plaat «Taevane roos» on just personaalselt temale pühendatud muusikaalbum.

Miks just 2500? Perekond Sõnajalad on veendunud, et seda värsket muusikaloomingut kuulatakse aastani 2500.

Cd-album «Taevane roos» on jõudmas muusikalettidele paari päeva pärast.


Vaata pildigaleriid! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles