Baarmenide pühapäevaks prillid ette!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baarmenide pühapäev
Baarmenide pühapäev Foto: Stereo
Traditsioonidele kohaselt toimub iga kuu viimasel pühapäeval Lounge Stereos Baarmenide Pühapäev ehk Baarmenide klubiõhtu - nii ka selle kuu viimasel pühapäeval, 29.novembril. Tants ja trall algab kell 22:00 ning kestab kuni kõigil jõudu jätkub.

Kord kuus vallutavad Stereo Lounge'i üle Tallinna kokku tulnud baaritöötajad, kes oskavad pidutseda nii nagu keegi teine ei oska. Terve kuu kõik nädalavahetused ning peoõhtud teenindavad need hullud ja segased inimesed teisi, kord kuus on aga nende kord pidutseda.

Seekordseks Baarmenide Pühapäeva teemaks on prillid, prillid ja veelkord prillid ning kõik muud aksessuaarid läbi aegade. Üks tark mees on öelnud: "Sellised nagu on sinu prillid oled ka sina ise". Võtke julgelt kaasa oma prillid, mida te kodus salaja kannate ja näidake ka teistele, kes te tegelikult olete!

Peomuusika eest hoolitseb kõigi lemmik seltsimees ja sõnaseadja DJ Tom Lilienthal.

Degusteerimiseks ja peomeeleolu tõstmiseks on EBA sponsorfirmad peole saatnud oma tooted. Stereo poolt sooduspakkumises jook, mis teeb meid nägijaks. Esimestele saabujatele nagu ikka üllatusdringid BC & D baarist.

Lõbutsema on oodatud kõik baarierialal töötavad inimesed koos sõpradega.

Vaata pilte Baarmeinide Pühapäevadest SIIT.

Üritus on kõigile tasuta!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles