Iff rokib tulevikku

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Linna esitleb detsembris oma Boogie-Woogie Bigbandi.
Ivo Linna esitleb detsembris oma Boogie-Woogie Bigbandi. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Ivo Linna esitleb detsembris neljas Eesti kontserdimajas säravatel aastalõpukontsertidel "Tagasi tulevikku - Elu rokib!" oma Boogie-Woogie Bigbandi, kellega koos kantakse ette Iffi pika karjääri popimad laulud värskes seades.


Korraldaja teatel kuuleb publik muu hulgas tuntud palu "Aeg meid muutnud on", "Vana vaksal", "Julge laul" ja "Kikilips". Tuntud laulude kõrval tuleb esitlusele päris mitu ammu unustatud pala.

Kontsert aitab heita Ivo Linna laulude kaudu pilgu ajastusse, kus maailma valitsesid sving ja boogie-woogie, kus mehed olid mehed ja naised naised, kus klass oli reegel, mitte erand.

Kontserdil lööb külalisena kaasa Lenna Kuurmaa.

Ivo Linna rokib 6. detsembril Tartu Vanemuise kontserdimajas, 8. detsembril Jõhvi kontserdimajas, 9. detsembril Tallinna Nokia kontserdimajas ja 10. detsembril Pärnu kontserdimajas. Kõik kontserdid algavad kell 19.

Pääsmed on saadaval Piletilevi müügikohtades üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles