Jõululaadal saab jõuluvanale kirju saata

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Eile külastasid Paidet 5. ja 6. detsembril aset leidev jõuluvanade konverentsi peakorraldajad jõuluvanad Ärni ja Erni, kes pidasid aru jõululaada korraldajatega.


Jõuluvana Erni selgitas, et üle ilma on olnud juba kaheksa jõuluvanade konverentsi, lisaks Eesti jõulutaatidele iga-aastasele konverentsile tulemas ka külalisi kaugemalt. «Paidesse on lubanud tulla isegi Jaapani peajõuluvana Yamamoto Paradisio, kes peab vastutama 120 miljoni jaapanlase jõulude eest,» lisas ta.

Kohtumisele olid Erni ja Ärni kaasa toonud hea uudise lastele, nimelt jõuab konverentsi ajaks Paidesse veoauto suure jõulusokiga, kuhu on võimalik kirju postitada. «Kõik lapsed võivad kirjutada oma jõulusoovidest ja -ootustest ning need kirjad toimetatakse edasi Jõgeval asuvasse jõuluvana peapostkontorisse,» selgitas Ärni. «Kindlasti tuleks kirjale märkida oma aadress, et jõuluvana saaks vastuse saata.» (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles