Lennufirmat tabas rikkis tualettide laine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennufirma Cathay Pacific on hädas rikkis tualettidega.
Lennufirma Cathay Pacific on hädas rikkis tualettidega. Foto: Reuters / Scanpix

Lennufirma Cathay Pacific on hädas sagenenud tualetiprobleemidega. Rikkis tualettide tõttu on lennufirmale kuuluv lennuk lausa hädamaandumise pidanud tegema.


Tualetihädade põhisüüdlasteks peetakse suures osas reisijaid, vahendab Svenska Dagbladet. Näiteks pidi üks Saudi Araabiast õhku tõusnud lennuk tegema hädamaandumise Bombays, kuna kõik pardal olevad kümme tualetti olid rivist väljas.

Lennufirma plaanib kõik lennukite tualetid üle vaadata ning vajadusel vanad torud välja vahetada, et probleemist ometi lahti saada.

Firma esindaja Carolyn Leung rääkis BBC-le, et on lausa uskumatu, mida kõike tualette puhastades ei leita. Tualetipottidesse on loobitud nii taskurätte, rohupudeleid, sukki, riideesemeid kui mänguasju.

Kuna kõikide tualettide sisu kogutakse ühte suurde mahutisse, mõjutab ühe tualeti ummistumine ka teisi lennuki pardal olevaid tualettruume.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles