Gerli Padar läheb jääle tantsima ja laulma

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Gerli esineb 20. jaanuaril Tallinnas toimuva iluuisutamise Euroopa meistrivõistluste vaheajal jääl tantsides ja lauldes, aga ise sai neil päevil alles kolmandat korda elus uisud alla.


Elu24 käis Jeti jäähallis uurimas, kuidas Gerlil harjutamine läheb.

Gerli jagas muljeid: «Iga inimese jaoks, kes on alles kolmandat korda jääl, on see suhteliselt keeruline. Jääl olen käinud ainult väiksena. Eelmisel aastal panin ka korra uisud alla ja tegin paar tiiru. Tunne on täitsa hea, aga koreograafia ja kehaasendi kontrollimine on keeruline. Siin pole ju peegleid!»

«Laulan kolm laulu (Madonna «Frozen», Tina Turneri «Goldeneye», «Cabaret») koos koreograafiaga. Muidu teen oma tavalist tööd, aga nüüd on veel uisud alla pandud. Vahva tiim ja tore treener, kes kohe ära jagas, milleks ma olen võimeline ja milleks mitte. Meeletult lõbus.» Gerlit treenib 1997. aasta Eesti iluuisutamismeister Liina-Grete Lilender.

Koos Gerliga esinevad tiitlitega pärjatud iluuisutamispoisid, kelle identiteeti lauljanna veel ei avaldanud. «Oi, nad on väga tublid ja kannatlikud minuga. Ja jaksavad mind ilusti tõsta!»

«Kindlasti on jääl tantsimine keerulisem kui põrandal, vaadake ise, kui vähe puutepinda on,» kraapis Gerli uisuga jääd. «Aga olen rõõmus ja rahul, et mulle see pakkumine tehti. Uisutamine on meeletult hea trenn. Kõigile, kes vähegi tahavad vormis olla, on see üks lõbusamaid ja vahvamaid treeninguid, isegi partnerit ei pea olema, saab ka individuaalselt sõita. Ma arvan, et ma olen suhteliselt heas vormis.»

«Kui lähed tööle piimatööstusesse, kas on siis vahet jogurti või hapukoore tegemisel,» võrdles Gerli vaimukalt laval esinemist ja jääl tantsimist. «Minu kui artisti jaoks siin suurt vahet ei ole. Piimatööstuses muidugi maitsevahe on.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles