Kallis sõber, võta koduloom loomade hoiupaigast!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kallis sõber, võta koduloom Loomade Hoiupaigast - www.loomadehoiupaik.ee!
Kallis sõber, võta koduloom Loomade Hoiupaigast - www.loomadehoiupaik.ee! Foto: elu24.ee
Alates 1. detsembrist korraldab MTÜ Aita Nõrgemat koostöös Tallinna keskkonnaametiga ülelinnalist teavituskampaaniat. Kampaania abil soovime levitatada infot loomade hoiupaigas elavate loomade koju võtmise võimaluste kohta, et leevendada hoiupaigas valitsevat loomade üleküllust ning vähendada hukatud loomade arvu.

Samuti kogume nii rahalisi kui ka esemelisi annetusi nende kasside ja koerte jaoks, kes on hoiupaigas viibinud kauem kui 14 päeva ning kelle jaoks Tallinna linn enam ülalpidamisraha ei maksa.

Kutsume üles kõiki inimesi, kellel on loomadest hooliv perekond ja piisav majanduslik kindlustatus, et võtta lemmikloom loomade hoiupaigast. Hoiupaigas ootavad kodu paljud armsad kassid ja koerad.

Kodu ootavate loomadega saab tutvuda Loomade Hoiupaigas, aadressil Viljandi mnt 24D, 11217 Tallinn, tel 53 49 40 45 või veebiaadressil www.loomadehoiupaik.ee.

Kõnesid ootab ka Aita Nõrgemat annetusliin numbril 900 1212. Ühe kõnega annetad 30 krooni. Kõne maksumus liidetakse juurde jooksva kuu telefoniarvele peale kõne 11. sekundit.


Projekti eestvedajate kontaktid:

 MTÜ Aita Nõrgemat – Risto Kask

Tallinna Keskkonnaamet - Triinu Saum

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles