Nivea Surfilaager kolib Saaremaale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nivea Surfilaager
Nivea Surfilaager Foto: Eesti Purjelaualiit

Käesolev aasta on Nivea Surfilaagri jaoks ajalooline – nimelt kolib tänavu laager Nõvalt Saaremaale. Laager toimub 10-13. juulini Mändjalas, kus laagriliste kasutuses on 14 ha omanäolise looduse ja populaarse supelrannaga ala.




Endiselt heaks on aga jäänud laagri sisu –neli sisutihedat päeva laagrimelu, kus tegevust jätkub kõigile tõelistele surfihuvilistele!

Nivea Surfilaagrist võivad lisaks tulihingelistele surfihaidele osa võtta ka algajad. Laagrisse tullakse lainetel liuglemist õppima pere või sõpradega, eelmisel aastal lausa koertega. Kel oma varustust pole, saab selle laenutada kohapealt.

Üritusele tulnud pere väiksematega tegelevad mängujuhid, mis lubab vanematel rahuliku südamega käia erinevatel surfi-, lohesurfi-, esmaabi- ja nahahoolduskoolitustel või tantsulistel rannatreeningutel ning õhtustel Bacardi pidudel.

Neljapäevaks on traditsiooniliselt planeeritud filmiõhtu, kus näidatakse kõkkuvõtteid erinevatest surfireisidest ja –üritustest.

Reedel viib rahva peomeeleollu energiline moeshow ja bänd HU?, laupäeval astub lavalaudadele Mikk Saar. Mõlemaid õhtuid jäävad lõpetama tuntud DJ-d.

Lisaks laagri üldmelule peetakse sel aastal Mändjalas maha ka Arctic Sport Eesti Meistrivõistlused raceboard’is.


Lisainfot laagri kohta leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles